Telefoonnummer

+ 31648276975

Email

info@purapotenza.nl

Openingstijden

op afspraak

In Nederland ligt het percentage werknemers dat werkdruk ervaart al jaren rond de 30 procent. Bijna één op de zes medewerkers rapporteert zelfs burn-out klachten. Daarmee is werkdruk een van de belangrijkste vormen van psychosociale overbelasting en een belangrijke veroorzaker van (langdurig) ziekteverzuim en hoge verzuimkosten.

Iedere bewuste ondernemer doet tegenwoordig  aan vitaliteit of Health Management, waarbij hij de verantwoordelijkheid  neemt om een gezonde werkplek aan zijn werknemers aan te bieden. Vind jij maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk? Dan is de training: Zelf grip krijgen op stress, daar een prima hulpmiddel voor.

Inhoud

Deze training leidt je door de keuzes die je hebt en leert je verantwoordelijkheid nemen voor jouw eigen leven. Het laat je stilstaan en bewust nadenken over waar je vandaag mee kunt beginnen om het anders te doen. En het geeft je handvatten om je stress te beheersen. Je leert je werkzaamheden te organiseren, grenzen aan te geven en je minder druk te maken. Je leert nee zeggen tegen een te hoge werkdruk en om te kiezen voor jezelf. Want er is genoeg wat jij zelf kunt doen om je werkdruk en de daaruit voorkomende stress te verlagen.

Na afloop

  • Heb je meer inzicht in de hoogte en oorzaken van jouw werkdruk
  • Weet je hoe je jouw energieniveau en energiebalans onderzoekt en herstelt
  • Weet je hoe je je minder druk kunt maken en de rust in je hoofd bewaart
  • Weet je hoe je je tijd efficiënt kunt gebruiken
  • Weet je hoe je zorgt voor voldoende concentratie, doorzettingsvermogen en minder onderbrekingen
  • Heb je geleerd hoe je kunt plannen en voornemens vol kunt houden

Praktische informatie

Duur: 1 dag
Inclusief: hand out, koffie, thee, water
Kosten € 275,- per persoon.

Ik sta voor je klaar om meer informatie over de cursus te geven of een plaats voor je te reserveren. Neem contact met me op via het contactformulier

Deze cursus kan ook op locatie gegeven worden bij bedrijven