Telefoonnummer

+ 31648276975

Email

info@purapotenza.nl

Openingstijden

op afspraak

Ik ben Irene Bors. Geboren en getogen in Weert. Ik werk sinds 2015 met veel plezier en passie in mijn praktijk Pura Potenza, wat staat voor Pure Kracht. Ik geloof nl dat als iemand in zijn eigen pure kracht staat, hij gelukkig, productief, creatief ,actief en vitaal is.

In 2013 ben ik ingewijd in Reiki I , gevolgd door Reiki II in het jaar 2014. Na het afronden van beide opleidingen heb ik een cursus intuïtieve ontwikkeling gedaan. In mei 2018 heb ik mijn diploma voor de driejarige opleiding Psycho-energetisch therapeut bij het SIO behaald. Daarnaast heb ik in juni 2017 de opleiding tot meditatietrainer afgerond. In 2018 ben ik ingewijd in Reiki 3A, ben ik me gaan verdiepen in etherische olie en heb ik een cursus shiatsumassage  en voetreflexmassage gevolgd. Op dit moment ben ik bezig om Reiki Master  te worden.

Ik hoor veel mensen, en met name vrouwen, zeggen dat ze zo weinig energie hebben. Dat ze veel stress ervaren. Dat ze zo veel ballen in de lucht moeten houden en erg moe zijn.

Stress en weinig energie hebben zijn belangrijke redenen waardoor er veel andere klachten kunnen optreden.

Het geeft mij veel voldoening om er samen met jou voor te zorgen dat je weet wat jouw stressfactoren zijn, hoe je met stress om kunt gaan, om erachter te komen waarom je zo weinig energie hebt, om te kijken hoe we  jouw energie weer goed kunnen laten stromen en hoe we jou weer beter in je vel kunnen laten zitten.  En dat is de reden waarom ik begonnen ben met mijn praktijk Pura Potenza.

Herken je de wensen zoals beter met stress om kunnen gaan, leren loslaten,  innerlijke rust creëren, beter kunnen slapen, sneller kunnen ontspannen, beter kunnen concentreren, meer energie hebben, minder moe zijn, minder prikkelbaar zijn en meer genieten? En ben je nieuwsgierig geworden naar hoe dat kan? Kijk dan rustig rond op mijn site en ik hoop dat we elkaar een keer mogen ontmoeten. Zijn er vragen?  Stel ze dan gerust, stuur een mail, app of bel me op.

Lieve groet van Irene