Telefoonnummer

+ 31648276975

Email

info@purapotenza.nl

Openingstijden

op afspraak

Wat kan meditatie bijdragen aan de bedrijfsvoering?

Tja het zijn andere tijden nu. We gaan niet even “gewoon” naar het werk zoals een paar maanden geleden. Er wordt veel thuis gewerkt met weinig echte contacten. Of er wordt juist gewerkt in de zogenoemde vitale beroepen met allerlei maatregelen. Hoe dan ook, het heeft impact op ons allemaal. Fysiek maar ook geestelijk. Het kan best wel wat onrust en spanning met zich mee brengen.

Wat doe jij om jouw personeel hierin te ondersteunen? Heb je er al eens aan gedacht om jouw personeel een stukje ontspanning cadeau te doen? Dit kan heel eenvoudig met online meditatie.

Steeds meer mensen in bedrijven komen erachter: het maakt niet uit wat je werkzaamheden zijn, je boekt betere resultaten als je regelmatig mediteert.   Mediteren lijkt op het eerste gezicht geen duidelijk raakvlak met het bedrijfsleven te hebben. In verschillende bedrijven, zoals bijv. GOOGLE, is meditatie geen onbekend zweverig verschijnsel meer. Want uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat regelmatig mediteren o.a. de arbeidsproductiviteit stimuleert, het werkplezier verhoogt en ziekteverzuim voorkomt. Meditatie stelt ons in staat om lichaam en geest tot ontspanning te brengen en gelijktijdig onze geest te verlossen van onnodige gedachten-activiteit. We vergroten d.m.v. meditatie onze mentale kracht en verkrijgen een betere focus en concentratievermogen. Helder denken leidt tot betere beslissingen, meer creativiteit en minder verspilling van energie.

Daarom geef ik online meditaties. Het is niet moeilijk en iedereen kan mee doen. Het enige wat je nodig hebt is ongeveer een half uurtje tijd, een ruimte waar je je prettig voelt en niet gestoord kunt worden, een stoel of een matje om op te liggen. Iedereen kan dit lekker thuis doen.

En de kosten? Niet echt om wakker van te liggen. Het is een investering van € 5,00 per persoon per meditatie.

Gun jij jouw personeel een stukje ontspanning? Ik sta voor je klaar om meer informatie te verstrekken of de cursus te komen geven. Neem contact met me op via het contactformulier.

Ik heb in 2018 30 medewerkers van de Gemeente Weert leren mediteren. Een aantal mensen die de cursus hebben gevolgd zijn op eigen initiatief een meditatiegroep gestart om 1x in de maand, onder mijn begeleiding, samen te mediteren