Telefoonnummer

+ 31648276975

Email

info@purapotenza.nl

Openingstijden

op afspraak

Mediteren geeft je de mogelijkheid om naar binnen te keren en te reflecteren op de dag die komen gaat. Door tijdens je meditatie een intentie te zetten over hoe je je die dag wilt voelen, maak je bewust de keuze voor geluk. Je intentie beïnvloedt namelijk hoe je reageert op alles wat er gedurende de dag op je afkomt.

Mensen hebben gemiddeld zo’n zestigduizend gedachten per dag. Met meditatie kom je er langzaam achter dat je niet je gedachten bent, maar dat je er ook boven kunt staan om ze te observeren. Je doorbreekt je oude gedachtepatronen en vervangt ze door een gevoel van innerlijke rust. Vanuit die rust kun je alles veel beter relativeren waardoor het veel makkelijker is om positief te blijven.

Weinig zelfvertrouwen is een gevolg van identificatie met onze gedachten. We kennen onze innerlijke criticus veel gewicht toe en gaan geloven dat we minderwaardig zijn. Door te mediteren maken we ons los van de innerlijke criticus en identificeren we ons steeds minder met onze gedachten. Het gevolg? Het zelfvertrouwen dat we er mogen zijn en ook wij het waard zijn gelukkig te zijn.

Wanneer je mediteert maak je je even los van de eindeloze maalstroom van gedachten in je hoofd, waardoor je ontspant. Meditatie leert je dat ontspanning altijd een keuze is, zelfs wanneer stress en onrust de kop opdoen. Door het leven te nemen zoals het zich aandient en daarin keer op keer voor ontspanning te kiezen, verhoog je je geluksgevoel. Onthoud: diep ademhalen en een moment van stilte zijn soms alles wat je nodig hebt.

Ik geef een cursus van 3 lessen om te leren mediteren. Je leert diverse technieken en ervaar wat meditatie voor jou kan doen. De lessen zijn laagdrempelig en zeker niet zweverig. Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor deze cursus? Neem contact met me op via het contactformulier

DOOR DE 1,5 METER MAATREGEL IS HET NIET MOGELIJK OM DE MEDITATIECURSUS TE GEVEN. De ruimte die ik hiervoor heb is niet groot genoeg. Als alternatief geef ik 1x in de week een online meditatie van ca 20 a 30 minuten. Iedere week met een ander thema. De kosten zijn € 5,00 en je kunt de meditatie 7 dagen bekijken. Meld je hier aan om mee te doen.

De cursus “leren mediteren”  wordt gegeven op een nog nader te bepalen datum. De kosten zijn  € 75,00 incl. lesmateriaal en thee/water.

“Een meditatiecursus volgen bij Irene is een bijzondere ervaring. Irene is zeer gedreven en weet je op een professionele en prettige manier in te wijden in de wereld van de meditatie. Voor mij was het mijn eerste ervaring hiermee en het was echt een ‘eye-opener’. Zeer leerzaam en voor iedereen aan te raden om een cursus te gaan volgen bij Irene.”

“Ik heb met heel veel plezier de meditatietraining van Irene mogen meemaken. Irene weet op een zeer plezierige, overtuigende, rustgevende en professionele manier de kunst en voordelen van meditatie over te brengen. Haar kennis en ervaring in combinatie met haar empathisch vermogen zorgt ervoor dat iedereen zich snel op haar gemak voelt tijdens de training met als gevolg een goed eindresultaat. Een “must have” voor iedereen en een mooie aanvulling als bedrijf op het gebied van personeelsvoorzieningen.”

“Irene werkt vanuit haar eigen ervaringen, interesse en opleiding vol passie. Op een rustige wijze laat ze je kennismaken met meditatie, reiki, roos reading etc. Dit doet ze zowel in een kleine groep in huiselijke kring als bij bedrijven, waarbij medewerkers hun momenten van ontspanning en “bewust-zijn” ervaren o.a. door eenvoudige ademhalingsoefeningen. Je zit lekkerder in je vel. Gun het jezelf of je medewerker. Een mooi cadeau voor de komende feestdagen of zomaar omdat je het verdient! “

“Ik ben bezig met de meditatie cursus bij Irene. Super! Je leert om heerlijk tot rust en bij jezelf te komen. Irene geeft goede uitleg en tips, en helpt als je tegen problemen aanloopt. Ik heb nu al heel veel plezier van deze cursus.”