Telefoonnummer

+ 31648276975

Email

info@purapotenza.nl

Openingstijden

op afspraak

Aromatherapie is al eeuwen oud. Het werd vroeger al ingezet bij de Egyptenaren en andere ver ontwikkelde culturen voor genezing en heling van de gemoedstoestand. Steeds meer mensen ervaren ook nu een enorm enthousiasme over de natuurlijke kracht en werking van deze Essentiële (pure etherische) oliën.

Essentiële olie ruikt niet alleen lekker. Ze zijn de apotheek van de Natuur. 

Etherische olie heeft heel veel toepassingen en kenmerken. Ze worden veel ingezet in het ‘alternatieve’ gezondheidscircuit. De toepassingen zijn eindeloos. Wil je weten wat etherische olie doet en voor je kan doen? Kijk dan naar de video en ontdek de mogelijkheden van etherische olie. Let op, dit is een Engelse video en je wordt doorgeleid naar een filmpje op YouTube.

Wil je meer informatie over de werking van olie of wil je olie bestellen? Neem contact met me op via info@purapotenza.nl

Ik geef ook veel praktische tips op Instagram.

Etherische olie kan, onderdeel zijn van een proactieve manier van omgaan met je gezondheid. Dat is een combinatie van reguliere gezondheidszorg met aanvullende gezondheidszorg. Neem te allen tijde contact op met je (huis)arts indien nodig. Etherische olie kan niet zomaar gezien worden als vervanger van de reguliere gezondheidszorg.