Telefoonnummer

+ 31648276975

Email

info@purapotenza.nl

Openingstijden

op afspraak

Er word tijdens deze massage gewerkt langs de meridiaan energiebanen en de inwendige contact punten van de rug en voeten.
Het doel van deze aroma massage is het sympathische en het parasympatische zenuwstelsel van het lichaam weer in evenwicht te brengen.

De massage is eenvoudig als intuïtief en er word gebruikt gemaakt van verschillende soorten etherische olie die zorgen voor een ongeëvenaarde ervaring, waarbij de ontvanger weer helemaal in balans komt.

De massage bevat 4 primaire stappen.

  1. Stress verminderen
  2. Versterken van immuunsysteem
  3. Ontsteking reacties verminderen
  4. Homeostase

Hieronder worden de 4 stappen toegelicht:

De meeste mensen ervaren tegenwoordig meer stress dan hun lichaam en geest aan kan. Stress kan voor veel ongemak zorgen in het lichaam. Daarom focust aroma massage als eerst op het verminderen van stress.  Uw lichaam ontspant en een ontspannen lichaam kan beter de aangebrachte essentiële oliën opnemen.

Het immuunsysteem is een verdedigingsmechanisme met als doel indringers of veranderde eigen cellen te bestrijden. De tweede fase van de aroma massage focust zich daar waar het nodig is het immuunsysteem een boost te geven. Hoe beter ons immuunsysteem, hoe beter ons lichaam in staat is zich te verdedigen.

In de derde fase focust de aroma massage op het terugdringen van pijn en ontstekingen.

Door deze drukke maatschappij ervaren we vaak een vlucht of vechtreactie. We zijn dan in uiterste paraatheid en kunnen dan heel snel denken en reageren. Wanneer deze toestand te lang aanhoud, eist het zijn tol op ons lichaam. Daarom is het belangrijk om uw lichaam in balans te brengen.

Tijdens de massage lig je op je buik op de massagetafel en de massage wordt zachtjes opgebouwd met een beperkte hoeveelheid massage-olie. De ruimte is lekker verwarmd omdat de bovenkleding uitgaat. Niet helemaal, tot het ondergoed is precies goed. Hou hierbij wel rekening dat er altijd wat olie op je kleding en in je haar kan komen. 

Ik sta voor je klaar om meer informatie over de massage te geven of een plaats voor je te reserveren. Neem contact met me op via het contactformulier.